Serwus,
na sprzedaż mam pomalowaną przez Mistrza Cichego Turcję! Poniżej znajdziecie wykaz tego, co wchodzi w jej skład.
- Turecki garnizon z Raszkowa 1674 - kompletny - Jeden z pospolitych dowódców został przerobiony na dowódcę zgrupowania. - 3 x lekka artyleria (trzy podstawki) - 1 x Czausz - 8 x Segbani - 3 x Deli - 4 x Tufekci (malowani przez Geralta) - dowódca Husain Pasha - z muzykiem i sztandarowym - 6 x Beszli kałkanami i włóczniami - 6 x Beszli (trzy bazy malowane przeze mnie) - 1 x wóz zachodniego typu - dowódca Tuhaj Bej special - z muzykiem i sztandarowym - 15 x Ordyńcow (6 z kałkanami) - 5 x kurtanie
bonus:
- model specjalny: medyka i chłopskiego informatora (niepomalowany), - model specjalny: posłańca i chłopskiego przewodnika (pomalowani przeze mnie), - kości tatarskie, - blister cesarskich kirasjerów - tureckie znaczki - niekompletne, brakuje wszystkich z ucieczką i chyba jeszcze jednego. - podręczniki duży podręcznik główny, Potop oraz MP.
Cena jest mocno okazyjna, bo wynosi 1500 zł. za całość. Na chwilę obecną chciałbym sprzedać kolekcję jako całość, ale rozważę każdą propozycję, która będzie rozsądna. Napewno nie sprzedam dowódców solo. Jeżeli już to chciałbym sprzedawać kolekcję to grywalnymi zestawami.
pozdrawiam
Damian
_________________ "Quam dulce et decorum est pro patria mori"
- podjazd pomalowany.
|