piotroslav wrote:
Glorfindel wrote:
Sprecyzuj, co masz na myśli.
Dlaczego takie pytanie pada ze strony zespołu autorów gry, do cholery?
Na przykład przy ostrzale, czy masz minus za strzał do rozproszonego?
Ja mam taki pomysł - zacznijcie grać w tego oima sami.
Najlepiej to nagrywajcie w formie edukacyjno-promocyjnej, więcej graczy zainteresujecie, będziecie sami znać zasady, wszyscy skorzystają.
Po pierwsze - nie pytałem Ciebie, tylko Enmę.
Po drugie - przeczytaj dokładnie, co napisał Enma. Dla mnie pytanie bez wyjaśnienia, o co chodzi jest bez sensu. Patrząc na Twoje rozwinięcie pytania Enmy (o ile taka była rzeczywiście intencja pytającego) - skoro poruszają się jak doborowa kawaleria, to kończą ruch w szyku zwartym = strzelasz jak do szyku zwartego. Oczywiście ostrzelanie ich w szarży reguluje zasada doborowej kawalerii.
Po trzecie - jak Ci (i myślę znaczącej większości forumowiczów) doskonale wiadomo nie zajmuję się ani nie zajmowałem pisaniem zasad, więc złośliwości są lekko chybione.
Po czwarte - skoro jesteśmy przy złośliwościach, to powstrzymaj się od nich. Nie rozumiem czemu one służą, być może tak po prostu w internecie masz, że lubisz zwracać na siebie uwagę, ciężko mi to ocenić. Tak czy inaczej wprowadzanie toksycznej atmosfery (niezależnie czy w stosunku do zespołu OiM czy innych forumowiczów) skończy się dla Ciebie kolejnym urlopem od forum (być może permanentnym). Pamiętaj, że nikt nie zmusza Cię do grania w OiM. Jeśli Cię to nie bawi, to sobie to odpuść, szkoda nerwów.
Mało znam cała historię ale Piotruś już chyba tak ma.
Dla mnie niech pisze. To jego zyganie i myślenie że ktoś się tym przejmuje jest całkiem zabawne
Wracając jednak do tematu fajnie że chłopaki wrzucili te zasady i dobrze że środowisko wyłapuje buble