Miszczu ale Niepołomice to jest turniej na wyższym poziomie niż podjazd (można powiedzieć że to już taka tradycja) Zawsze podjazdy były w Wilanowie a Dywizje (a teraz zgrupowania) na Polach Chwały. W tamtym roku mimo że na beta zasadach to grało się całkiem dobrze.
To że okolica raczkuje to żaden argument bo jak do tej pory na turnieju nie pojawił się nikt z Krakowa czy okolic - mam nadzieję że nikogo nie obraziłem

- zawsze przyjeżdża głównie Warszawa, Lublin, Katowice i okolice
Jeżeli jesteś początkującym który chce się wypróbować w wyższym poziomie to proszę bardzo pożyczasz figurki i grasz. Jeżeli zamienimy ten turniej na podjazdy to nie będzie w nim już nic szczególnego (zwykły turniej jedynie że na fajnym konwencie)
Szczerze jako stary OiMowy gracz mam nadzieję że koncepcja zgrupowań nie umrze pod naporem nawały Anno Domini bo nie po to dałem wsparcie dla tej gry żeby zabić inną wg mnie dużo ciekawszą i wymagającą większych umiejętności i zapału. Zgrupowanie daje nadzieje że ta gra na wyższym poziomie niż podjazd jeszcze jakoś żyje (ale co to za życie

)

nie zawiedźcie nas