Co dobre szybko się kończy.... i skończyła się nasza
IV Krakowska Liga Ogniem i Mieczem, można wiele powiedzieć na temat tej ligi, na pewno była inna przez wszechobecny Wirus. Jednak jak życie pokazało Figurki, gra, kości, znajomości/przyjaźnie są dla nas bardzo Ważne ! .

Rozegraliśmy w sumie 58 Gier, przy zapisanych do Ligi 18 Osobach.a Liga trwała 22 tygodnie. Często odkażając (się/kości) po każdym rzucie aby zapewnić bezpieczeństwo.
Mam nadzieje ze udało się nawiązać nowe znajomości, grać w miłej i sympatycznej atmosferze, a gra przynosiła adrenalinę i satysfakcje.
Graliśmy praktycznie gdzie się dało:
-Klub Strych.
-VR Cafe.
-Shop Gracz
-Boardowo
- i pełno domówek przy soku z gumi jagód.

Z całego serca chciałem podziękować
Swawolnikowi (Skarbnik),
Alex (Grafika) oraz
Kajzatarowi (Wsparcie WWW) za nieocenioną pomoc przy aspektach organizacyjnych.
Bez ich udziału nie wyglądało by tak Profesjonalnie.

Ta liga była szczególna z kolejnego aspektu, wiele firm/podmiotów wsparło naszą Ligę i dzięki ich dobrej Woli, zamiłowaniu Historii możemy się cieszyć z szerokiej gamy Nagród.
Dziękuje za Wsparcie dla:
- Sklep Vanaheim
- Wydawnictwo Horyzont ZNAK, dodatkowe podziękowania dla Pana Radosława Sikory.
- Portal internetowy Strategie.net.pl
- Wydawca Gry: Wargamer
- Firma Miniatures Art Team
- Firma Paint Forge
- Firma Ryś Catering
- VR CafeDziękuje WAM drodzy gracze ze jesteście, za wasza aktywność w tych trudnych czasach, ze wam się chce i możemy bawić się w nasze Pacynki !

Poniżej lista zwycięzców w kolejności DP.
GRATULACJE!!!

A teraz to na co wszyscy czekają NAGRODY.

Puchar przejściowy został zasponsorowany przez
Sklep Vanaheim a wymalowany przez
Krzywy Pędzel. Ideo było stworzenie trofeum przejściowego dla turniejów dla Krakowskiej społeczności. Postanowiłem rozszerzyć zakres o Ligi.
Także dla Najlepszego gracza sceny Krakowskiej
Konradwallenrod zostaje mu oddany pod opiekę ta oto statuetka do czasu wyłonienia championa kolejnej Ligi/Turnieju w środowisku Krakowskim.
Vanaheim: -1 Miejsce -
Konradwallenrod - BON 45zł.
-2 Miejsce -
Elt - BON 40zł.
-3 Miejsce -
Miszczu -BON 35zł.
Nagrody Losowe:(Losowane wśród graczy którzy rozegrali min 8 Gier z pominięciem TOP3)
1.
Stanisław - BON 25zł.
2.
Merrol - BON 25zł.

Portal Strategie.net.pl
Nagrody Losowe:(Losowane wśród graczy którzy rozegrali min 8 Gier z pominięciem TOP3)
1.
Finn - Książka Sargon.
2.
Pułkownik - Książka Tczew 1627
3.
Cesarski - Książka Tczew 1627

Wydawnictwo ZNAK
Nagrody dla 4 najlepszych graczy (DP,MP) jest przewidziana książka "Nie tylko Husaria"
1.
Konradwallenrod 81DP
2.
Elt 70DP
3.
Miszczu 66DP
4.
Pułkownik 54DP.

Miniatures Art Team
Nagrodzeni zostaną 3 najbardziej aktywni gracze (ilość gier, potem DP)
1.
Konradwallenrod - 17Gier. Bon zniżkowy na 35% na produkty w sklepie.
2.
Elt - 15 gier. Bon zniżkowy na 20% na produkty w sklepie.
3.
Cesarski 13 Gier. Bon zniżkowy na 15% na produkty w sklepie.

Ryś Catering.
Nagrodzony będzie gracz który rozegra grę z największa ilością osób.
1.
Konradwallenrod - 10 Osób.
2.
Elt - 10 Osób.
Sponsor uznał ze zmieni warunki nagrody i w przypadku remisu obie osoby zostaną nagrodzone odpowiednim Tortem. Tutaj proszę Konradwallenrod i Elt o kontakt z Mateusz Mercik bezpośrednio.

Wargamer
Tutaj paczka od naszych przyjaciół z Wargamera jeszcze nie dotarła, od jej obfitości zależy wszystko zależny. Kolejność wybierania jest stosowna do kolejności w rankingu.
Po odbiór nagród należy się kontaktować ze mną. Lub poczekać az dojdzie paczka z Wargamera i ja sie skontaktuje.

zachęcam do przesłania do mnie swojego feedbacku odnośnie aspektów organizacyjnych to dla mnie bardzo ważne !!